Onderhoud bedrijfspanden (buiten)

Zijn ondernemers op uw bedrijventerrein op zoek naar een partij voor het onderhoud van hun bedrijfspand? Of het nu gaat om gevelreiniging, graffiti verwijdering, glasbewassing, kauwgom verwijdering of inspectie van het dak van het bedirjfspand, zij kunnen gebruik maken van een raamovereenkomst die Samenwerking Loont hiervoor heeft afgesloten. Voor de individuele bedrijven geldt hierbij een laagste prijs garantie. Dat betekent dat ondernemers altijd 10 % kunnen besparen op hun huidige onderhoudskosten.

Er bestaan extra kortingsmogelijkheden indien meerdere bedrijven, bijvoorbeeld onder de paraplu van een ondernemersvereniging, op een bedrijventerrein gebruik maken van de dienstverlening. Zo levert het lidmaatschap van de leden nog iets extra’s op boven het voordeel dat de ondernemersvereniging ze al biedt.

Voor individuele ondernemers geldt dat de raamovereenkomst betrekking heeft op bedrijven in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Voor collectieven geldt deze beperking niet.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via mail of telefoon (06 280 72 484).